Mercat de segona mà de joguines 25/11/2016

Benvolgudes famílies,

Divendres 25 de novembre la comissió verda organitza un mercat de segona mà de joguines.

Aquesta iniciativa, emmarcada dintre de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i coordinada per l’Agència de Residus de Catalunya, vol potenciar la reutilització, com a mesura més de reducció dels residus que generem.

A partir del proper divendres 11 de novembre i fins el 22 de novembre deixarem caixes a les entrades de l’escola, per tal de que hi deixeu les joguines que no feu servir, però que encara poden ser útils per altres famílies.

Les joguines poden ser per a nens i nenes de totes les edats que estiguin en bon estat, tot i així, no s’acceptaran aquelles que incitin a la violència o tinguin un component bèl·lic.

El dia del mercat es podran adquirir les joguines per un preu simbòlic de 50 cèntims, que es destinaran a recursos per a l’AMPA. Les joguines que no siguin adquirides per les famílies, seran donades a alguna entitat social de Mataró.

La febre consumista impacta directament en el medi ambient, per això, donem una segona vida a les joguines i tinguem unes festes més sostenibles.

Gràcies per la vostra col·laboració,

Comissió verda

img-20161108-wa0010