Una passejada per la Història

A l’escola, com sabeu, intentem en tot moment treballar les competències que han d’assolir els alumnes a partir de projectes significatius connectats amb l’entorn. Els nens i nenes de quart hem treballat un projecte sobre la història de la nostra ciutat. Hem investigat, reflexionat, realitzat visites molt interessants, intercanviat coneixements i, a l’espai de teatre i música, ho hem convertit tot plegat en un petit espectacle.  El més interessant no és el que ara veureu – que esperem que també sigui del vostre gust- sinó el procés que hem seguit. Seria massa extens enumerar un per un tots els aspectes treballats però destacarem, com a més important, “el treball en equip”. Durant tot el procés hem viscut intensament el què significa. Per tant, que els vostres aplaudiments vagin dirigits a aquest noble propòsit, del que tan necessitat està el nostre món.

Clica a sobre de la imatge per veure més fotografies

 

En aquest recorregut no hem estat sols. Són moltes les persones que ens han ajudat i acompanyat. A tots ells, els agraïm la seva generositat. Especialment a en Sergio Laniado que ha cedit alguns elements que formen part de l’obra, a en Perecoll amb un capgròs i a en Manel Bonilla que ha fet la filmació.

També donem les gràcies a tots els que sou aquí, perquè sense espectadors no hi ha funció. De la vostra mirada generosa rebem el reconeixement a l’esforç que hem fet per arribar a preparar aquest espectacle. Sentim que tenim molta sort de poder compartir el que hem après.

 

El teatre és vida perquè hi ha emoció, pensament i acció. Res més complert que compartir una representació on entra en joc la interacció de tots tres elements.

Benvinguts doncs a compartir aquesta estona de vida.

Vídeo de les representacions

4t A

4t B