Es retira el decret de menjadors

El Moviment Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), del qual n’és membre la FaPaC, es va reunir dimarts 12 de setembre amb la Consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, per tractar diferents temes, entre ells, l’esborrany de la proposta de decret de menjadors. Tal com va fer en roda de premsa el passat 7 de setembre, el MUCE va tornar a insistir a demanar la paralització de l’actual projecte de decret.

Després de la reunió, la consellera d’Ensenyament es va comprometre a la retirada de l’actual esborrany del projecte de decret de menjadors i a iniciar la redacció d’una nova proposta.

La FaPaC es felicita per aquest anunci i, a la vegada,insisteix que el nou projecte de decret hauria d’incloure les demandes que des de la comunitat educativa s’han expressat de forma reiterada. Entre d’altres, la FaPaC demana participar en el procés de redacció de la nova proposta i que s’endegui de forma immediata el grup de treball amb totes les parts implicades.

Us adjuntem el Comunicat de Premsa íntegre de la Fapac publicat el 13 de setembre al respecte.