No ens toqueu… l’educació

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), que aplega una quinzena d’entitats, convoca la ciutadania a una concentració en defensa de l’Educació del nostre país el dimecres 25 a les 18h davant els ajuntaments de totes les capitals de comarca de Catalunya.

En el comunicat que ha difós,  el MUCE condemna les declaracions al voltant del suposat adoctrinament de l’escola a Catalunya tot denuncinat que els sembla “una falta de respecte per tots els i les docents de Catalunya, atacant la seva professionalitat com a eina política per centralitzar les competències educatives”.

Entre d’altres el MUCE també creu que “aquest atac no és només contra els docents, és un atac contra l’educació pública, educació pública que ha sigut i és la garant del clima de respecte social que vivim al nostre país”.

 

Aquest és el comunicat íntegre:

muce_manifest_concentracions_25o