Mercat de 2a mà de joguines i roba

La Comissió Verda convida tota la Comunitat Educativa al mercat de segona mà de joguines i roba que organitzen el divendres 23 de novembre durant el pati obert. La roba i les joguines es podran adquirir per un preu simbòlic d’entre 50 cèntims i 1 euro, que es destinaran a recursos per a l’AMPA. El material que no es vengui serà donat a alguna entitat social de Mataró.

Entre el 7 de i el 21 de novembre trobareu caixes a les entrades de l’escola, per dipositar les joguines i la roba que no feu servir, però que encara poden ser útils per altres famílies. Les joguines poden ser per infants de totes les edats que estiguin en bon estat i netes. Tingueu en compte que no s’acceptaran aquelles que incitin a la violència o tinguin un component bèl·lic. Podeu portar roba per infants i persones adultes en bon estat i neta.

Aquesta iniciativa, s’emmarca dintre de  la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i està coordinada per  l’Agència  de Residus de Catalunya. El seu objectiu és potenciar la  reutilització, com una mesura més de reducció dels residus que generem.