Informació Casal d’estiu 2022

Benvolgudes famílies,

ahir vam fer la reunió del casal d’estiu on vam presentar a la majoria de monitors i vam explicar la programació.

L’horari és de 9:00 a 12:30 i de 15:00 a 16:30, hi ha acollida de 8:00 a 9:00 i permanències de 16:30 a 17:30 sota demanda amb un mínim d’inscrits. També hi ha servei de menjador, el funcionament és amb tiquets igual que durant el curs.

Important: Heu de portar el primer dia una samarreta blanca per estampar, un penja-robes (perxa) i una xeringa pels jocs d’aigua (tot marcat amb el nom). Més endavant us demanarem, qui tingui, un pot de fer bombolles (no cal que tingui sabó).

De 3r a 6è aniran d’acampada, necessitem tendes de campanya. Les podeu anar portant des del primer dia, li posarem el nom i les guardarem.

Les entrades i sortides són per la porta del pati.

Recordeu que cada dia els infants han de venir amb roba i calçat còmode, han de portar la crema posada de casa, una petita bossa amb l’esmorzar i una ampolla d’aigua. TOT MARCAT AMB EL NOM.

Els que no veniu la primera setmana heu de portar la samarreta blanca i el penja-robes (perxa) abans que acabi el curs.

Recomanem que la bossa d’aigua (banyador, xancletes i tovallola) la porteu dilluns i la deixarem al penjador pels possibles canvis.

Per les sortides de tot el dia s’ha de portar la samarreta del casal.

A la programació trobareu un codi QR i un enllaç per entrar als grups de WhatsApp on passarem la informació diària. Són només grups informatius, les famílies no podeu escriure.

Adjuntem les programacions.
  • Categories